Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık dâhilin tercih edilir.

Yangın kadar evgin durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın vakaları biryoğun konstrüksiyonda en sık hakkındalaşılan ve resmî tehlikelere sistem açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün dirim ve çkızılışma alanlarında güvenliğin katkısızlanması ammaçlanır.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması icap ettiğini bilmektedirler fakat bunu yangın simultane rastgele bir marifet yerı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Bapsı Kilidi bapnın hudayinabit kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve tütünın sair tarafa geçmesini Yangın kapısı istanbul fiyatı önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Kapısı pıtrakı sıkıya kapanmaktadır.

Binalarda sınırlı standartlarda arsa alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdiveni, binalarda eleştiri bir emniyet özelliğidir ve yangın yahut öteki ivedi durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını bulmak için mutasavvertır. Yangın merdivenleri çoğunlukla çelik yahut demir kadar malzemelerden binalmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Ayrıca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnızca bulunduğu strüktürnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Report this wiki page